Brošūras un audiogidi
lasīt vairāk
Foto, video galerija
Rezervē naktsmītni
Atsauksmes par Siguldu
Viesnīcas restorāns piedāvā baudīt šefpavāra izlolotu ēdienkarti, kurā satiekas Eiropas virtuves klasika un mūsdienu Latvijas garšas. Vasarā klientiem ir iespēja izbaudīt gardos ēdienus un vēsu Latvijas alu uz restorāna vasaras terases ar skatu uz parku, bet ziemā – izjust 19. gadsimta ēkas atmosfēru.
Restorāns "Aparjods" atrodas skaistā koka ēkā ar dabīgu koka lubiņu jumtu. Restorāns ir viens no vecākajiem Latvijas restorāniem, kas priecē savus viesus vairāk kā 29 gadus. Lauku restorāna rustikālā āriene, interjers un atmosfēra lieliski harmonē ar vienkāršajiem, latviskajiem ēdieniem, kuru dabisko un tīro garšu bauda jau vairākas pastāvīgo viesu paaudzes.
Restorāns “Gadalaiki” pārsteidz visa gada garumā, piedāvājot sezonālu ēdienkarti – īstus apkārtnes dabas labumu baudījumus.
Restorāns "Kungu Rija" ir kā viensēta ar savu dzīves ritmu harmonijā ar dabu. Tās tapšana ir saistīta ar senām liecībām par Turaidas muižas riju, kas tautā tika saukta par “Kungu riju”. Rijas ēka ir autentiska guļbūve, kas celta, balstoties uz gadsimtos uzkrātām latviešu būvniecības tradīcijām.
Restorāns „Garšas Frekvence” dod iespēju iepazīt unikālu ēdienu baudījumu, kas ir ne tikai izsmalcināts un acīm tīkams, bet arī profesionāli pagatavots no dabiskiem produktiem.
Restorāns "Fazenda" balstīts uz labām tradīcijām, draudzību, vietējo produktu maksimālu izmantošanu, restorāns ik dienu piedāvā garšīgu ēdienu, lieliskus vīnus, vietējās tējas un pašceptu maizi.
Kokos ir jaunatvērts Gastro grilbārs Gaujas pakājē, kas atrodas pie piedzīvojuma parka Tarzāns. Kokos savu darbību uzsāka 2020.gadā, kad grilbārā sāk saimniekot Jānis Siliņš, kas ir atzīts par vienu no labākajiem šefpavāriem Latvijā. Kokos stāsta par vietējiem, sezonāliem produktiem un dabas veltēm. Ēdiens tiek gatavots pēc iespējas mazāk izmainot tā autentisko garšu. Ēdienkarte ir mainīga un vienā ēdienā var apvienoties vairākas gatavošanas metodes, valstis, vietas, reģioni. Grilbāra ēdienkartē iespējams baudīt “street food” ēdienus mūsdienu interpretācijā.
maršruti